Kojima, MGS: Snake Eater 3D Hakkında Konuştu

10.10.2010 12:40 Alkan Adakaner


 
     3DS denilince aklımıza gelen ilk oyunlardan birisi tabi ki Metal Gear Solid: Snake Eater 3D oluyor. Konsolun yenilikçi özelliklerinden yararlanmak isteyen serinin yaratıcısı Hideo Kojima, PS2'deki Snake Eater'ı 3DS'te yeniden oynanabilir kılmak için büyük fikirleri var.
 
     Geçen hafta yapılan Nintendo konferansında 3DS'teki Snake Eater ile ilgili açıklamalarda bulunan Kojima, şu sözlerle serinin hayranlarının oyuna olan ilgisini daha da arttırdı:
 
    "3D işlevini ilk duyduğumda, doğal olarak 3D'de mükemmel görünen birşeyler yapmak istedim. Metal Gear Solid: Snake Eater'da kamuflajın önemli bir işlevi var. Kendinizi savunmak için, arkaplana uygun kamuflajı giymek zorundasınız. Bu defa herşey 3D olacağından hızınızı kamuflajınızın etkisine göre ayarlamanız gerekecek. Bir şeylerin arkasına saklanırken kamuflajınız daha etkili olduğunu gerçek anlamda 3D'de hissedeceksiniz. Ayrıca yeni iletişim özelliklerinin ortaya çıkmasını bekliyorum. Oyuncular oyunu oynamasa bile, onlar için bazı numaralar yapabiliriz. Bu işlevin özelliklerinden yararlanmak için bir kaç fikir aklımı bulandırıyor. Snake Eater'ın bir hikayesi var ve şimdi bu 3D oluyor. Ne tür bir yeni saklambaç yapılabilir. Snake Eater bir taşınabilir cihazda oynanabilecek, onun iletişim yeteneklerini kullanacak. Lütfen sizin için hazırladığımız yeni fikirlerimizi takip edin."
 
    Hardcore olarak adlandırılan oyuncu kitlesini Nintendo 3DS'e çekecek en önemli oyunlardan olacak olan Metal Gear Solid: Snake Eater 3D, gördüğünüz üzere oyunu bitirenlerin bile ilgisini çekme iddiasında sahip.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS) Platformlar: 3DS Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid 3 Remake'in 2025 Yılına Erteleneceği İddia Ediliyor! 2 Saat önce Gerçekçi Görselliğiyle Öne Çıkan Bodycam Erken Erişim Olarak Geliyor 4 Saat önce NVIDIA, Kullanıcılara 3 Aylık Game Pass Hediye Ediyor! 4 Saat önce Steam Platformuna Oyun İçi Video Kayıt Özelliği Geliyor 6 Saat önce Fallout 76, 20 Milyon Oyuncu Sayısını Aştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler