Kojima Productions Maskotunun Heykeli $1,999 ile Ön Siparişe Açıldı

31.12.2016 03:58 Gazali Çetinkaya

 
 
    Sideshow Collectibles ve Prime 1 Studio, Kojima Productions'ın maskotu olan Ludens heykelini ön siparişe açtı.
 
   1,999.99 Amerikan doları fiyatına sahip olan Ludens heykelinin planlanan dağıtım tarihi ise Ocak 2018 - Mart 2018 arası olarak belirtilmiş. Oldukça hoş görünen bu heykelin özellikleri ise kask üzerinde LED aydınlatma işlevi, Hideo Kojima imzası taşıması ve yaklaşık 63 inch (160 cm) uzunluğunda olması. 
 
   Ön siparişin bulunduğu siteye buradan ulaşıp tüm detaylara ve heykele göz atabilirsiniz.
 
           
 
   Kojima Productions'ın maskotu Ludens, bu yılın başlarında Hideo Kojima tarafından duyurulmuştu. Oluşturulma sürecinin 2 ay civarı sürdüğü Ludens; Kojima ve sanatçı Yoji Shinkawa tarafından yaratıldı. 
 
   Hatırlayanların olacağı üzere Hideo Kojima San Diego Comic Con esnasında "Kojima Productions logo movie" adı altında maskot videosunu paylaşmıştı. O videoya da buradan ulaşabilirsiniz. 
 
   Son olarak giysinin içerisindeki kişinin Norman Reedus olmadığını ve Ludens'ın da halihazırda PlayStation 4 için geliştirilen Death Stranding oyununda bulunmayacağını hatırlatalım. 30 saniye civarındaki "Kojima Productions logo movie" videosu Kojima'nın oyunlarının açılışında bulunacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 43 Dk önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 1 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 2 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler