Kojima Productions Yarın Kaçırmak İstemeyeceğiniz Haberler Paylaşacak (Güncelleme)

15.12.2020 17:03 Gazali Çetinkaya

 
Kojima Productions yarın beşinci yıl dönümünü kutlayacak ve bunun şerefine oyuncuları bazı duyurular bekliyor.
 
Metal Gear Solid serisi ve Death Stranding geliştiricisi, 16 Aralık Çarşamba Türkiye saati ile 08:00'da kaçırmak istemeyeceğiniz bazı haberler paylaşılacağını açıkladı.
 
Kojima Productions aslında 2005'te Hideo Kojima tarafından kurulmuştu ve 2015'te Konami'den ayrılarak bağımsız bir stüdyo haline geldi. Yarın bağımsız bir stüdyo olarak beş yaşına girecek.
 
Güncelleme: Beklendiği gibi olmadı. Stüdyo maskotu Luden'ın tasarımının neden ilham aldığına dair bir yazı yayınlandı ve duvar kağıtları paylaşıldı. Yeni tişört ve sweatshirtler satışa sunuldu.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler