Kojima, Sosyal Medyada En Çok Takip Edilen Oyun Yapımcısı Oldu

12.11.2019 12:41 Özgür Eroğlu

 
 
Metal Gear Solid ve Death Stranding oyunu ile tanınan, şu sıralar en popüler oyun yapımcısı Kojima, Guinnes Dünya Rekoru kırdı. Plaketini de aldı ve Twitter üzerinden paylaştı.
 
Kırdığı rekor ise sosyal medya üzerine, Kojima dünyanın en çok takip edilen oyun yapımcısı oldu. Hem Twitter hem de Instagram üzerinden en çok takip edilen oyun yapımcısı. Twitter'da Japonya hesabında 815 bin takipçisi bulunurken İngilizce versiyonunda 2.8 milyon takipçisi bulunuyor.
 
Instagram'da ise 937 bin takipçisi bulunuyor. Sertifikasını attığı tweeti aşağıda bulabilirsiniz. Japonca Twitter sayfasına buradan, İngilizce Twitter sayfasına buradan ve Instagram sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 34 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 1 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler