Kojima Yeni Projesi Hakkında Konuştu

28.10.2019 17:51 Özgür Eroğlu

 
Bu yılın en çok beklenen yapımlarından olan Death Stranding'in çıkışına 2 haftadan az bir süre kaldı. Oyunun yapımcısı Hideo Kojima yaptığı bir röportajda ise daha yeni oyunu çıkmadan, bir sonraki proje üzerinde çalışmaya başladığını açıkladı. Röportajı YouTube üzerinden Rocket Beans Gaming adlı kanal yaptı.
 
Kojima'nın röportaj sırasında söylediği şeylerin önemli noktaları şu şekilde:
 
"Bir sonraki projem üzerinde çalıştığımı söyleyebilirim. Çok fazla ilgilenemiyorum şu sıralar biraz meşgulüm ancak kesinlikle ilgileniyorum."
 
"Korku filmlerine baktığımız zaman filmi izlerken gözlerinizi korkup kapatsanız bile film devam eder ve bu sizi filmden o kadar da koparmaz. Ancak oyunlar böyle değil ilerlemek için bir şeyler yapmanız gerekir. Durum böyle olunca da insanlar korktuğu oyunları kesinlikle oynamıyorlar. 
 
Bu yüzden herkesin oynayabileceği farklı bir korku oyunu yapmak istiyorum. Ancak anlattığım şey için henüz bir çözüm bulamadım. "
 
"Oyunları para için yapmıyorum. Herhangi bir türde ısrarcı olmak da istemiyorum. Yeni şeyler denemek istiyorum orada olmayan bir şeyi yaratmak istiyorum. Az önce bahsettiğim gibi zaten orada olan, üretilmiş bir korku oyunu yapmak istemiyorum."
 
Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding 8 Kasım'da PlayStation 4 için ve 2020'de ise PC için piyasaya sürülecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 1 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 2 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 4 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 5 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler