Kojima: İnsanların İkiye Bölüneceğini Biliyordum

11.11.2019 13:50 Özgür Eroğlu

 
 
Geçtiğimiz hafta çıkan ve oyun dünyasını ikiye bölen oyun Death Stranding'in yapımcısı Kojima, bu durum ile ilgili bir açıklamada bulundu. Çıkışından önce de, sonra da oyun büyük tartışmalara yol açmıştı.
 
Kojima ise bu durumun böyle olacağını, oyun daha geliştirme aşamasındayken tahmin ettiğini açıkladı. PlayStation Access ile yapılan röportaj şu şekilde:
 
"Olumlu ve olumsuz tepkilerin olacağına biliyordum. Oyunlarda veya filmlerde farklı bir şey denediğinizde bu olur. İnsanlar daha önce deneyimlemedikleri bir şey ile karşılaşınca, bu onlar için zor oluyor.
 
İlk kez gizlilik oyunu yaptığımda da aynısı olmuştu. Ama umuyorum ki hayranlarımdan aldığım destekle bu tür daha da yayılacak. 5,10 yıl sonra Death Stranding bir standart olacak ve ben o zaman yine, yeni bir şey deneyeceğim." 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler