Kojima ve Suda 51'in Projesi Zamanlamaya Bağlı

Kojima ve Suda'nın oldukça yakın ilişkileri var
12.10.2011 09:44 Alkan Adakaner

 
       Grasshopper Goichi Suda, Hideo Kojima ile birlikte yeni bir oyun hazırlama ihtimallerinin olduğunu söyledi. Böyle bir işbirliği sonucu hazırlanması planlanan oyun gerçekten oyuncuların büyük beğenisini toplayabilir; çünkü her iki isim de oyun çılgın projeleri ile biliniyor.
 
      Peki bu oyunun geliştirilmesine ne zaman başlanabilir? Goichi Suda'ya (Suda 51) göre bu tamamen zamanlamaya bağlı. İşte ünlü yapımcının sözleri: "Bence bu tamamen zamanlamaya bağlı bir şey.  Kojima çok meşgul. Kojima Productions da öyle. Eğer zaman bulursak tabi ki başlayabiliriz."
 
     Suda 51'in de şu sıralar çok meşgul olduğu kesin. Bu ikilinin birlikte bir projeye başlaması için daha önümüzde uzun bir zaman var gibi görünüyor. Yine de eğer böyle bir şey gerçekleşirse bu harika olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No More Heroes: Heroes' Paradise Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Feel plus Dağıtıcısı: Marvelous Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 3 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 3 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler