Suda 51: Anime ve Film Yapmak İstiyorum

No More Heroes'un animesi veya animasyonu harika olurdu
07.04.2012 09:41 Alkan Adakaner


     No More Heroes, Killer 7, Fatal Frame 4 gibi önemli projelerde yer alan Goichi Suda (Suda 51) anime ve film yapmak istediğini açıkladı. Oyun dünyasında çılgın projelere imza atan Suda, anlaşılan gözünü diğer alanlara da dikti.
 
     Anime ve film yapmanın Japonya'da zor bir iş olduğunu, ama Amerika'da bunu yapmanın daha kolay olduğunu belirten Suda 51, stüdyosunun bazı oyunlarını anime yapmak isteyen kişilerin olduğunu da belirtiyor. Sanırım Lollipop Chainsaw ve No More Heroes gibi yapımlar bu tür bir proje için biçilmiş kaftan olurlardı.
 
     Bunların yanı sıra küçük bir ekiple birlikte Nintendo tarzından, 8-bit oyunlar da geliştirmek istediğini belirten Suda 51 gerçekten de çok çalışkan bir kişi. Grasshopper Manufacture'ı popüler bir firma haline getiren Suda 51 umarız aklındaki projelerini gerçekleştirebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No More Heroes: Heroes' Paradise Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Feel plus Dağıtıcısı: Marvelous Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Dk önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 2 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 14 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler