No More Heroes: Heroes’ Paradise'tan Yeni Video

Travis, görebileceğiniz en yaramaz karakterlerden birisi
16.05.2011 09:38 Alkan Adakaner


     Nintendo Wii için piyasaya çıkan ve büyük beğeni toplayan No More Heroes'un geliştirilmiş bir sürümü yakında Xbox 360 ve Playstation 3 ekranlarına gelecek. Move desteğine de sahip olacak oyunu HD görüntü kalitesiyle oynama şansı yakalayacağız.
 
     Wii sürümüne göre Japonca-İngilizce seslendirme seçeneği, bayan karakterlerin daha çekici giyineceği "Very Sweet"  modu gibi çeşitli farklılıklar içeren oyunun çıkış tarihi henüz belli değil. Buna rağmen yeni bir video ortaya çıktı.
 
     Bu videoda Travis'in ışın kılıcı ile 1 numaralı kiralık katil olmak için çıktığı yolculuk ele alınmış. Kahramanımız bu uğurda çeşitli işbirlikleri kuracak ve sıralamada yükselmeye çalışacak.
 
     Özellikle Move kullanımı ile Playstation 3 oyuncularının (Wii'de çok eğlenceliydi) büyük beğenisini kazanmasını beklediğimiz oyunun yeni videosunu aşağıdali oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No More Heroes: Heroes' Paradise Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Feel plus Dağıtıcısı: Marvelous Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler