Kojima’nın Asistanı Death Stranding Hakkında Yeni Bilgiler Verdi

05.09.2019 20:08 Özgür Eroğlu

 
Hideo Kojima’nın yapımcısı olduğu Death Stranding'in piyasaya sürülmesinden sadece birkaç ay uzaktayız. Bugün, Hideo Kojima’nın kişisel asistanı olan Ayako Terashima, Twitter’da oyunu oynarken deneyimlediklerini yazdı ve oyunun üç farklı zorluk modu olduğunu söyledi.
Terashima, oyunun en zor ve en uzun görevinin, soğuk ve dik bir karlı dağda bulunduğundan bahsetti. Karlı bölgeden çimlerle dolu bir bölgeye geçerken, arkada yumuşak bir melodi çaldığını söyleyen Terashima; sıcak bir rüzgârın kalbini ısıttığını, varış noktası görünürken kendini yüksekte hissettiğini ve şimdiye kadar yardım ettiği herkes kendini desteklerken Birleşik Devletler'i tekrar birbirine bağladığını belirtti.
 
Oyunun sonuna doğru, iş yerinde kaç kez izlerse izlesin onu ağlatan bir sahne bulunuyormuş. Sam’in sözleri, Terashima’nın duygularıyla, ancak birçok zorluk ve başarı ile elde edilebilecek şekilde eşleşmesine ve oyunun kahramanı ile uzun saatler geçirmesine neden oluyor. Kahramanla kurulan bu empati yüzünden duygusallaştığını ve bir filmdeymiş gibi ağladığını söylüyor.
 
Oyunu bitirdikten sonra bile duygularının yoğunluğunun ölçülemez olduğunu dile getirdi ve oyunun en sonuna kadar elinden peçeteyi düşürmemiş.
 
Kimi sanata odaklanan, kimi topluma odaklanan ya da eğlenceye odaklanan filmler var ancak Death Stranding hepsini kapsıyor. Şarkılarının inanılmaz güzel olduğunu ve böyle entelektüel uyarıcı bir oyun görmediğini söyledi.
 
6 Ağustos’tan beri iş arasında Death Stranding oynuyormuş ve oyunlara aşina olmadığı için en kolay modda oynuyormuş. Terashima’ya göre en kolay mod, oyunlara alışkın olmayanlar, film sevenler ve RPG oyuncuları için mükemmelmiş.
 
Öte yandan, aksiyon oyunlarını seviyorsanız Normal ya da Zor oynamanızı öneriyor.
Tweetlerini ise Mads Mikkelsen’i etiketleyerek en iyi oyuncu ödülünü kazandı diyerek bitiriyor.
Ayako Terashima'nın şahsi Twitter adresine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler