Kojima'nın Yeni Bağımsız Oyun Stüdyosu Resmiyet Kazandı!

16.12.2015 12:24 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz gün, Hideo Kojima'nın yeni bir oyun stüdyosu kurması yönünde çıkan söylentileri sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise Kojima, yaptığı açıklamayla bu yeni stüdyoya resmiyet kazandırdı.
 
      Sony Computer Entertainment'nı patronu ve Hideo Kojima, yayınladıkları yeni bir videoyla Hideo Kojima'nın bağımsız bir stüdyo kurduğunu dile getiriyor. Bu yeni stüdyodan gelen ilk oyun da Sony ile işbirliği içinde geliştirilecek. Yayınlanan basın açıklamasının YouTube açıklamasına baktığımızda bu yeni oyunun PlayStation 4 için "console exclusive" olacağını görüyoruz. Yani Kojima'nın yeni oyunu konsollardan sadece PS4'e gelse de oyunu PC'de görme ihtimalimiz de var.
 
       Videonun yanında Kojima, Twitter üzerinden de bir açıklama yayınladı. Açıklamada Kojima şunları dile getirdi: "Konami ile olan sözleşmem 15 Aralık itibariyle sona erdi. Yani bugün benim için yeni bir başlangıç. Kendimi, yaşadığım süre boyunca yaratıcı eylemler içinde yer almaya adadım. Gelecek şeyler için gözünüzü dört açın."
 
      Son olarak Kojima yeni stüdyosu Kojima Productions'ın logosunu oyuncularla paylaştı. Kojima logoyu Twitter üzerinden şu sözlerle tanıttı: "Bu firmanın yeni logosu. Hem ortaçağ şövalyesi hem de astronot kıyafeti gibi görünüyor. Logo, "Son teknoloji ve öncü hevesle yeni dünyayı hedefle" vizyonumuzu ifade ediyor."
 
      Kojima'nın kurduğu yeni stüdyodan çıkacak ilk oyun hakkında ilk bilgiler geldiğinde sizlere aktaracağız. Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler