Korku temalı kart oyunu Inscryption Xbox One ve Xbox One konsollarına çıkış yaptı

11.04.2023 12:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Daniel Mullins Games, kart tabanlı roguelike korku oyunu Inscryption'ın artık Xbox Series ve Xbox One için Microsoft Store üzerinden çıkış yaptığını duyurdu. Oyun 190 TL'den satın alınabiliyor.
 
Inscryption ilk olarak 19 Ekim 2021'de Steam, Epic Games Store, GOG ve Humble Store üzerinden PC için ardından 30 Ağustos 2022'de PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yaptı. Daha sonra 1 Aralık 2022'de ise Switch için piyasaya sürüldü. 
 
Kart tabanlı savaş oyunu
 
 
 
Pony Island ve The Hex'in geliştiricisi tarafından oyunculara sunulan korku odaklı kart tabanlı savaş oyunu Inscryption, oyuncuları gergin bir ortama bırakıyor. Oyun içerisinde kendinize ait bir deste oluşturabiliyor, karşınıza çıkan bulmacaları çözmeye çalışıyor ve psikolojik korku unsurlarını hissedebiliyorsunuz.
 
Kart tabanlı savaş oyunu içerisinde karanlık bir atmosfer bizleri bekliyor. Oyunda gizlenen sırları ortaya çıkarabiliyor ve beklenmedik ve son derece rahatsız edici bir macera ile karşılaşabiliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Inscryption Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Devolver Digital Tür: Kart Çıkış Tarihi: 19 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 16 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler