Korsan Temalı Aksiyon RPG King of Seas PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

16.07.2020 23:28 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici 3DClouds, korsan temalı aksiyon rol yapma oyunu King of Seas'i PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyurdu.

Bu sonbaharda çıkışını gerçekleştirecek.
 
King of Seas oyuncuları korsanlar, deniz savaşları, gizli hazineler ve kayıp adalarla dolu prosedürel olarak oluşturulmuş bir dünyaya götürecek. Babasının ölümünün intikamını almaya yemin etmiş bir korsan olarak bilinmeyen sularda destansı bir yolculuğa çıkacaksınız.
 
King of Seas'in dinamik oyun dünyası yapısı her eyleminize tepki verecek ve sizi stratejinizi değerlendirmeye ve karşılaştığınız zorluklara uyum sağlamaya itecek. Deniz rotaları değişebilecek. Yeni yerleri fethetmek veya mal ticareti yapmak ve geminizi geliştirmek için çeşitli adalara seyahat ederken olumsuz hava koşulları daha tehlikeli rotalar seçmenize yol açabilecek. Sizi gizli hazinelere yönlendirebilecek veya tuzağa düşürebilecek ilginç karakterler de karşılaşacaksınız.  
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
King of Seas Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: 3DClouds Dağıtıcısı: 3DClouds Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 11 Dk önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 19 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 40 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler