Kristen Bell, Assassin's Creed 2'de Gözüktü

Güzel yıldız Lucy karakterine ikinci defa hayat verecek.
02.10.2009 01:34 Ersin Kılıç

Geçtiğimiz günlerde Assassin's Creed 2'de yer alacak olan karakterlerin bir kısmı açıklanmış ama Kristen Bell'in canlandırdığı Lucy karakteri ve Desmond ile ilgili herhangi bir bilgi verilmemişti.
 
Bugün ise Kristen Bell'in ikinci oyunda da yer alacağı resmen açıklanmasa da ortaya çıkan fotoğraflar ile kesinleşmiş oldu. Oyundaki Lucy karakterini seslendirmek için stüdyoya giren Kristen Bell'in resimleri bugün yayınlandı.
 
"Bir oyuncu olarak karmaşık bir geçmişi olan böylesine zor bir karakteri seslendirmek oldukça keyif verici" diyen Bell, "Lucy karakterini bir kez daha canlandırdığım için çok mutluyum. Oyunun hayranları oldukça büyük sürprizlerle karşılaşacaklar." sözlerini de ekleyerek ikinci oyun ile ilgili küçükte olsa bir ipucu vermiş oldu.
 
Ayrıca oyun için yeni ekran görüntleri de ortaya çıktı. Bu ekran grüntülerinde Animus'un bulunduğu laboratuvarda bıraktığımız ve akibeti en çok merak edilen karakter olan Desmond Miles ile Kristen Bell'in canlandırdığı Lucy karakterini görüyoruz.
 
Ekran görüntülerinde dikkat çeken e önemli nokta ise iki karakterin ilk oyundaki laboratuvara pek benzemeyen bir mekanda bulunmaları. Ufak bir tahmin yürütecek olur isek Lucy ikinci oyunda Desmond'a yardım edip kendi imkanları ile kurduğu bir sistem ile şirket elemanlarından kaçmamızı sağlamış olabilir.
 
Kristen Bell'in seslendirme sırasında çekilen resimlerine ve oyunun yayınlanan son ekran görüntülerine ulaşmak için tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler