Lady Gaga, Fornite'a Geliyor

21.02.2024 17:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Epic tarafından oyunculara sunulan Battle Royale oyunu Fortnite için yeni bir iş birliği yapılmış durumda. Oyuncular tarafından sevilen oyuna ünlü şarkıcı Lady Gaga dahil olmayı bekliyor. Açıklanan bilgilere göre Fortnite Festival'in 2. sezonu 22 Şubat tarihinde başlayacak.
 
Fortnite'ın yeni modu Festival'e yatırımlar sürüyor 
 
 
 
Ücretsiz müzik oyunu olarak karşımıza çıkan Fortnite Festival modu içerisine ikinci bir sanatçı dahil olmaya hazırlanıyor. İlk olarak 2021 yılında Epic Games'in satın aldığı Rock Band stüdyosu Harmonix tarafından geliştirilen Fortnite Festival, oyuncuların arkadaşlarıyla grup halinde performans sergileyebileceği veya popüler sanatçıların parçalarıyla solo çalabileceği bir müzik oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Bildiğiniz üzere Epic ilk sezon içerisinde The Weeknd kostüm setini yayınladı ve sanatçının birkaç şarkısı da bu oyuna dahil oldu. İlerleyen süreçte daha ilgi çekici iş birlikleri dahilinde oyunculara yeni içeriklerin ve kostümlerin sunulması bekleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler