MrBeast Yeni Kostümüyle LEGO Fortnite Oyununa Katılıyor

21.12.2023 14:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Epic Games tarafından oyunculara sunulan Battle Royale oyunu Fortnite için yeni geliştirmeler gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta oyun için 3 farklı servis oyunu duyuruldu. Bu servis oyunları içerisinde Lego Fortnite oldukça ön plana çıktı.
 
MrBeast oyuna kendi tarzı ile beraber dahil oluyor 
 
 
 
Lego Fortnite bildiğiniz üzere Fortnite evreninde geçen ve klasik olarak Lego içeriğiyle beraber oynayabileceğiniz bir Battle Royale deneyimi sunuyor. Geldiğimiz noktada bu yan içerik, ana Battle Royale içerisinde yer alan oyuncu sayısını bile aşmış durumda. Dolayısıyla kısa sürede oldukça popüler bir hale geldi diyebiliriz.
 
Şimdi ise bu popüler oyun içerisinde içerik üreticisi MrBeast dahil oluyor. Beast oyuna kendi tarzıyla ve kostümüyle beraber geliyor. Eğer bu kostüme sahip değilseniz oyun içi mağazası üzerinden satın alabilirsiniz. Oynanabilir bir karakter olarak karşımıza çıkan Beast, hayranlar tarafından sevilen bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda sarı tişörtü ve ilgi çekici şapkası ile beraber de karşımıza çıkıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 25 Dk önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 56 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler