Orijinal Haritanın Dönüşüyle Fortnite Oyuncu Rekoru Kırdı: 44 Milyon!

06.11.2023 14:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Epic Games tarafından oyunculara sunulan battle royale oyunu Fortnite, Fortnite OG etkinliği sayesinde hafta sonu tarihinin en büyük 24 saatlik dönemini yaşadı. Resmi Twitter hesabında yayınlanan bir gönderiye göre oyun 4 Kasım Cumartesi günü rekor oyuncu sayısına ulaştı.
 
Oyunu bir günde 44 milyondan fazla oyuncu oynadı
 
 
 
3 Kasım tarihinde başlayan ve 2 Aralık'a kadar devam edecek olan Fortnite OG sezonu bir alık bir süreyi kapsıyor. Bu sezon dahilinde oyuna dahil edilen ikonik harita ise oyuncuları ilk günlere götürüyor.
 
Pazar günü atılan gönderide ekip bu sezonla beraber yükselişe geçen oyuncu sayısı hakkında şunları aktarıyor: "Fortnite OG'ye gelen bu etkileşim bizleri oldukça şaşırttı. Oyun Cumartesi günü 44,7 milyondan fazla oyuncunun katılımına şahit oldu ve 102 milyon saat oynandı. Bugün Fortnite tarihinin en büyük günüydü. Tüm Fortnite oyuncularına teşekkür ederiz.”
 
Fortnite'ın orijinal haritası bu sezonla beraber geri döndü. Bu da oyuncuların Tilted Towers, Risky Reels, Greasy Grove ve Loot Lake gibi geri dönen ilgi çekici bölgelerde savaşabileceği anlamına geliyor. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler