Lara Croft'u Romantik İlişkiler İçinde Beklemeyin

Yorumsuz....
27.08.2013 20:31 Alkan Adakaner

 
    Piksel piksel görüntülerden kurtulduktan sonra Lara Croft'un ne kadar güzel bir kadın olduğu oyuncuların dikkatini çekmeye başlamıştı. Son Tomb Raider oyununda ise genç ve güzel Lara aklımıza başımızdan (hadi ama inkar etmeye gerek yok) almıştı.
 
    Tomb Raider'ın yaratıcı yönetmeni Noah Hughes'un açıklamalarına göre Lara Croft kendini tamamen keşiflere ve maceralara adamış bir kadın ve onun hayatında diğer şeylere (romantizm gibi) yer yok.
 
    Tabi bunun anlamı Lara Croft'un duygusuz birisi olduğu değil, daha çok onun bu tür şeylerle uğraşmak için zamanı yokmuş. Ne diyelim kısmet değilmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 57 Dk önce CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 6 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 7 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 8 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler