League of Legends 2021 Türkiye Büyük Finali Seyircisiz Gerçekleşecek

26.08.2021 12:49 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games Türkiye, 4 Eylül Cumartesi günü Volkswagen Arena'da gerçekleşecek olan 2021 Türkiye Büyük Finali için bilet satışı yapılmayacağını duyurdu. Galatasaray Espor, NASR Esports ve Riot Games'in iş partnerleri, çeşitli aktivitelerle sınırlı sayıda bilet dağıtacak.
 
League of Legends resmi elektronik spor hesabı LoLespor, Twitter Duyurusu;
 
     "Birlikte izlediğimiz bir final heyecanını çok özlemiş olsak da, mevcut vaka sayıları nedeniyle TBF’21 için bilet satışı yapmamaya karar verdik. Finalist takımlarımız ve partnerlerimiz pandemi önlemleri kapsamında belirli sayıda davetiyeyi çeşitli aktivasyonlarla dağıtabilecekler."
 
     Yarı finallerden başarıyla ayrılan Galatasaray Espor ve Nasr Esports adlarını finale yazdırdı. Türkiye’de 2021 yılının en iyi League of Legends takımının belli olacağı "2021 Türkiye Büyük Finali", 4 Eylül Cumartesi günü Volkswagen Arena’da seyircisiz olarak gerçekleşecek. Karşılaşmalar lolespor.com adresinden canlı olarak yayınlanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler