Left 4 Dead'in Yaratıcılarından Yeni Bir Oyun

Left 4 Dead son dönemlerin en çılgın oyunlarından birisiydi
13.06.2011 10:09 Alkan Adakaner


     Valve ile yollarını ayıran Left 4 Dead'in yaratıcısı Turtle Rock Studios şu an yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. THQ'nun yayıncılığında piyasaya çıkacak bu oyun 2013 yılında raflardaki yerini alacakmış.

      THQ patronu Danny Bilson da bu proje nedeniyle çok heyecanlı. E3 fuarında bu konuda bazı açıklamalar yapan Bilson şu sözleri sarf etti "Oyunun inanılmaz bir tasarımı var. Oyunun konseptini sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum, çünkü daha önce görmediğim bazı oynanış öğelerine sahip."
 
     Bu oyunun da Left 4 Dead gibi oldukça vahşi bir tasarıma sahip olduğunu söyleyen Bilson, bizi heyecanlandırmayı başarıyor. Bu yetenekli ekibin başarılı bir oyunla karşımıza çıkmasını umuyoruz.
 
Güncelleme:  THQ oyunu bu yıl resmi olarak duyuracağını açıkladı. Muhtemelen ilk video ve görsellere de duyuru ile birlikte kavuşacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 22 Dk önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler