Legacy of Kain'den Raziel ve Starcraft'tan Zeratul

17.04.2010 14:12 Alkan Adakaner

 
     Legacy of Kain serisi derin hikayesi ile bir oyunun ne kadar felsefi olabileceğini de bizlere kanıtlamıştır. Starcraft ise strateji oyunları arasında çok özel bir yere sahip ve yapım aşamasında olan 2. oyunu ile büyük işler başaracak gibi görünüyor.
 
    Bu iki ünlü serideki bir benzerlik uzun zamandır dikkatimizi çekiyor. Legacy of Kain (Soul Reaver) serisinin ana karakterlerinden Raziel ile Starcraft'tan Zeratul'dan bahsediyoruz.
 
    Gerek Raziel, gerekse de Zeratul, yeşil parlayan gözleri, kollarındaki yeşil savunma silahları, gözlerinden boyunlarına kadar uzanıp çenelerini kapatan peçeleri ve diğer fiziksel özellikleri ile birbirlerine oldukça benziyorlar. Raziel bir insan (vampire dönüşmüş) Zeratul ise Protoss ırkına mensup.
 
    Burada karakterlerden herhangi birisinin diğerinden esinlenerek yaratıldığını söylemiyoruz, sadece bu dikkat çekici benzerliği paylaşmak istedik. Resimlerin üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler