Lemnis Gate Detayları Belli Oldu

12.06.2021 11:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Frontier Foundry ve geliştirici Ratloop Games Canada, birinci şahıs nişancı Lemnis Gate'in Xbox Game Pass, PC ve Cloud'a geleceğini duyurdu.
 
Lemnis Gate zamanı büken, tur tabanlı bir savaş stratejisi ve FPS oyunudur. 25 saniyelik zaman döngüsü içerisinde değişen beş tur boyunca zihin büken dört boyutlu savaşlarda çeşitli derin uzay ajanlarının eşsiz yeteneklerinde ustalaşarak rakibini becerilerinle, zekanla ve manevralarınla mağlup et.

Lemnis Gate zamanı çarpıtarak dünyanın en popüler oyun tarzlarından bir tanesini altüst ediyor ve kökleri derinlemesine taktiksel FPS oyun tarzına uzanan amansız, yenilikçi bir çok oyuncu deneyimi sunuyor. Büyük bir biliş sınavına ve savaşa atılırken dört boyutta düşünme konusunda kendine meydan oku.
 
Lemnis Gate, bu yaz PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam üzerinden) için çıkacak. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler