Lightning Kostümü İçin 30 Kez Oyunu Bitirmelisiniz

Aya Brea Lightning kostümünü giyerken..
08.01.2011 12:26 Levent Polater

 
    The 3rd Birthday'in en özel kostümlerinden biri kesinlikle Final Fantasy XIII'ün ana karakteri Lightning'inkidir diyebiliriz.
 
     Square Enix'ten gelen açıklamaya göre, bu kostümü oyunun içerisinde elde etmek için 2 seçeneğiniz var. Biri çok zor bir yöntemken diğeri oldukça basit. Önce zor olandan başlayalım; Oyunu 30 kez bitirirseniz kostümü elde edebiliyorsunuz. Kolay tarafı ise, oyunu bitirdikten sonra oyunun resmi üye sitesine üye olmanız yeterli oluyor.
 
    Square Enix'in psikolojik bir baskı yaparak oyuncuları üye sitesine yönlendirdiğini söyleyebiliriz. Bu arada 30 kez oyun bitirmek çok yüksek bir rakam. Hayatınızın oyununu bile 30 kez bitirmişliğiniz yoktur sanırım, yoksa var mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Parasite Eve: The 3rd Birthday Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 14 Dk önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler