Little Big Planet 3'ün Bölüm Tasarımları Kısıtlanmış Olmayacak

04.08.2014 15:54 Ömür Gencer


     Sony'nin E3 sunumu sırasında duyurulan Little Big Planet 3, serinin hayranları tarafından merakla beklenen yapımları arasında. Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren Sony Xdev çalışanı Tom O’Connor oyun hakkında hayranları sevindirecek bir haber verdi.
 
       Connor, Little Big Planet serisinin önceki oyunlarında yapıcıların bölüm tasarımları konusunda kısıtlandıklarını bu yüzden bölümlere çok fazla nesne koyamadıklarını fakat Little Big Planet 3 ile bu durumun değişeceğini söyledi. Little Big Planet 3'de yapımcılar rahatlıkla istediği bölüm tasarımını yapabilecek ve birden fazla bölümü birbirine bağlayabilecek.
 
      Connor, bölümleri birbirine bağlama sistemi hakkında daha fazla detay vermese de bu sistemin diğer pek çok oyunda kullanılan "oyuncunun görebildiği kısmın yüklenmesi" sistemi olabilir. Eğer böyle bir sistem Little Big Planet 3'de kullanılırsa oyunda hiçbir yükleme ekranı görmeden pek çok bölüm oynayabiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LittleBigPlanet 3 Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 26 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler