Lollipop Chainsaw'dan Harika Sanatsal Çalışmalar

Juliet'in ünlü bir karakter olmaması mucize olur
31.12.2011 11:31 Alkan Adakaner

 
     Killer 7, Shadows of the Damned ve No More Heroes gibi ünlü oyunların geliştiricisi Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilerin Lollipop Chainsaw'a ait yeni sanatsal çalışmalar ortaya çıktı.

      Bu çalışmalarda ana karakterimiz Juliet Starling'in önplanda olduğunu görüyoruz. Kaliforniya'daki kurgusal bir lisede öğrenci olan Juliet ayrıca ponpon kız takımınında da yer alıyordur. Ailesi de zombi avcısı olan Juliet şehrini zombileirn basması sonucu elektrikli testeresini alır ve zombi avlamaya başlar.
     Playstation 3 ve Xbox 360 için geliştirilen oyun o kadar ilgi çekti ki Warner Bros. Interactive Entertainment Lollipop Chainsaw'un Amerika ve Avrupa'daki dağıtım haklarını aldı. Yakında bir film görürsek şaşırmamamız gerek. Aşağıda yeni sanatsal çalışmaları bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lollipop Chainsaw Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 30 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler