Los Santos'un Kingpin'i Olmak Sizin Elinizde

03.06.2016 01:35 Burak Gezgin

 
   Bir önceki nesil (Playstation 3 ve Xbox 360) ile çıkışını yapmasına rağmen, remastered versiyonu ile yeni nesile (Playstation 4 ve Xbox One) de çıkış yapıp, her iki nesilde de çıkış yapmış oyunlar arasında inceleme sitelerinden hala en yüksek notu alan oyun olmayı başarabilmesi bile, GTA serisi hakkında her şeyi anlatmaya yetmiyor. Oyun dünyasına yön veren oyunlara imza atan firmanın başarısının altında yatan etkenlerden biri de hiç kuşkusuz hazırladıkları heyecanlı ve merak uyandıran aksiyon dolu video'larda. Oyunlarının içindeki ara sahnelerin sunumları da yüksek bütçeli bir aksiyon filmi kadar kaliteli ve büyüleyici.
 
   Her seferinde bizleri büyük ve etkileyici bir video ile buluşturmayı başaran Rockstar oyun tutkunlarını etkilemeyi yine başarmış. Online altyapısı ile şehirde yapılacak şeylerin sınırsıza yakın olduğu oyunda, Rockstar da sürekli olarak oyunu güncelleyerek oyuncuların yapacak ve eğlenecek yeni bir şeyler bulmalarını sağlamaya devam ediyor. 
 
   Etkileyici trailer ile birlikte gerçekten de etkileyici özellikler gelecek oyunda Los Santos'un King Pin'i olmaya çalışacağız. Suç örgütünün CEO'su olabileceğimiz söylenen yeni yama'da oyuncular yeni silahlar, yeni arabalar, yeni mekaniklerle karşılaşacaklar. Yasa dışı kargoları düzenleyebilmek ve baskın yapabilmek gibi içeriklerin olacağı söylenen yama bakalım nasıl bir etki yaratacak.
 
   Rockstar tarafından GTA Online'ın en büyük ve en derin güncellemesi olacağı
açıklanan yeni yama 7 Haziran tarihinde sadece yeni nesil için çıkışını yapacak (PS4, Xbox One ve PC) ve oyuncular ile buluşacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler