Luigi's Mansion 2'de Çok Oyunculu Destek Yok

Acaba ne var kapıların ardında?
30.11.2011 16:35 Alkan Adakaner

     Bugün yayınladığımız bir haberde Nintendo'nun İngiltere sitesindeki bilgilere dayanarak Luigi's Mansion 2'nin çok oyunculu desteğinin olabileceği yönünde bilgileri size aktarmıştık. Bu bilgiler malesef doğru değilmiş.
 
     Nintendo'dan yapılan açıklamaya göre Luigi's Mansion 2'nin çok oyunculu desteği ile ilgili bilgiler bir hatadan ibaretmiş. Yani Luigi bu macerasında malesef yanlız başına mücadele etmek zorunda kalacak.
 
     Halbuki olası bir co-op desteği ile ilgili ne hayaller kurmuştuk. Malesef şimdi hayaletlerle dolu köşklerde elimizde elektrikli süpürgemizle tek başımıza mücadele edeceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Luigi's Mansion: Dark Moon Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler