Luigi's Mansion 2'yi İki Kişi Oynayabilecek miyiz?

Luigi's Mansion 2'nin 3D görüntü desteği ile ilk oyundan daha fazla heyecan sunması mümkün
30.11.2011 10:38 Alkan Adakaner

     İlk oyunu Gamecube için piyasaya çıkan ve çok beğenilen Luigi's Mansion'ın devam oyunu bildiğiniz gibi 3DS için hazırlanıyor. İlk videoları ile beğenimizi toplayan oyunla ilgili ilginç bir bilgi ortaya çıktı. Nintendo'nun İngiltere resmi web sitesinde Luigi's Mansion 2'nin 2 kişilik oyuncu desteği olduğu yazıyor.
 
     İki kişilik oyuncu desteğinden ne kastedildiği ise şu an için belirsiz. Oyunda multiplayer mini oyunlar mı var, yoksa co-op desteği mi bulunuyor bunu yakında görme şansı yakalayacağız. Yine bizim arzumuz co-op desteğinden yana.
 
      Henüz çıkış tarihi açıklanmayan oyun çok büyük ihtimalle 2012 yılında raflardaki yerini alacak. Bakalım o zaman Luigi, kardeşi Mario kadar ilgi görecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Luigi's Mansion: Dark Moon Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler