MGS 5, Yeni Nesilde E3 Videosundan Daha İyi

Foz Engine bu nesilde böyle grafikler verebiliyorsa, yeni nesili düşünmek zor
13.06.2013 10:56 Alkan Adakaner


     Anlaşılan Hideo Kojima, Fox Engine ile harikalar yaratacak. Oyunun E3 fuarında ağzımızın suyunu akıtan videosu yeni nesile ait değilmiş. Kojima'ya göre E3'te yayınlanan video yeni nesilde daha çok şimdiki neslin ayarındaymış.
 
     Geliştiriciler şu an oyunun Xbox 360 ve PS3 sürümleri üzerine yoğunlaşmış. Daha sonra ise yeni nesil sürümleri üzerinde yoğun bir biçimde çalışılacakmış. Açıklamalara göre Oyunun yeni nesil sürümleri 60 fps hızında ve daha yüksek çözünürlükte (muhtemelen 1080p) çalışacak.
 
     Bu nesilde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya uğraştıklarını söyleyen Hideo Kojima'nın bu sözleri oyunu yeni nesilde oynayamayacakları için güzel bir haber diyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 1 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler