MGS 5'in Bestecilerinden Birisi Belli Oldu

Kojima-san bakalım ne gibi sürprizlerle karşımıza çıkacak
24.02.2012 10:09 Alkan Adakaner


      Metal Gear Solid serisinin yeni oyununun yolda olduğu kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı. Kojima Productions oyunu geliştirmek için bir yandan eleman ararken bir yandan da oyunu geliştirmeye devam ediyor.
 
     Bu projede Kojima Productions'a katılacak isimlerden birisi daha belli oldu. 3 Doors Down grubu ile de sahneye çıkan Kaliforniyalı şarkıcı Umar Arar facebook hesabından yaptığı açıklamada Metal Gear Solid 5'te çalışacağını açıkladı. İşte o açıklama:
 
     "Metal Gear Solid 5'in soundtrack albümünde çalışmak için harika bir kariyer fırsatı yakaladım. Yalnız bir sorun var. Kaliforniya ve Japonya'da çalışmam gerekecek."
 
     Hayatının fırsatı gelem Umar Arar Japonya'da gitmeyi sorun ediyor ya daha ne diyelim. Daha önce Myth Studios'un Devil Bunny oyununda da çalışan Arar için bu çok büyük bir sıçrama olacak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler