MGS: Ground Zeroes'tan Yepyeni Bilgiler + Video

06.09.2013 11:47 Alkan Adakaner

   
    Metal Gear Solid V: Phantom Pain ile MGS: Ground Zeroes arasındaki bağlantı sık sık tartışıldı. Hala bu iki yapımın ayrı oyunlar olup olmadığı netlik kazanmadı, ama 19-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Tokyo Game Show'da bu durumun netlik kazanmasını bekliyoruz.
 
     Diğer taraftan Kojima Productions, Metal Gear Solid: Ground Zeroes'u basın mensuplarına ayrıntılı bir şekilde tanıttı. Söylenenlere göre Ground Zeroes, MGS 5: Phantom Pain'e giriş bölümü niteliğinde olacak. Dediğimiz gibi oyunların ayrı olarak mı satılacağı, yoksa tek bir kutuda mı geleceği belli değil.
 
    MGS 5: Phantom Pain her ne kadar açık dünya bir oynanışa sahip olsa da, Ground Zeroes sınırlı bir alanda geçecek. Muhtemelen önceki Metal Gear Solid oyunları ile benzer bir yapıda olacak. Ayrıca Ground Zeroes şimdiki nesilde 30 FPS'de çalışacakken, yeni nesilde 60 FPS'de çalışacağı söylüyor.
 
     Snake'in enerjisinin kendi kendine dolduğu da ortaya çıkan bilgiler arasında yer alıyor. Aşağıda yeni ekran görüntülerini ve Quiet rolündeki Stefanie Joosten'in 3D tarama ve motion capture çekimlerine ait bir videoyu görebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 23 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler