MGS: Snake Eater 3D 2012 Yılına Ertelendi

Snake Eater 3D konsolun ilk tanıtılan oyunlarından birisiydi
27.07.2011 08:59 Alkan Adakaner


    Bu yıl 3DS için piyasaya çıkan oyunların sayısının yetersizliğinden yakınırken şimdi de önemli bir oyuna erteleme haberi geldi. Çeşitli kaynaklar Konami'nin Metal Gear Solid: Snake Eater 3D'yi 2012 yılına ertelediğini söylüyor.
 
     Fransa ve Avustralya kaynaklı bilgilere göre 2011 yılının sonunda piyasaya çıkması beklenen oyun 2012 yılının ilk dönemlerine ertelendi. Ertelenme nedeni ile ilgili ise en küçük  bir bilgi bulunmuyor. 
 
     Metal Gear Solid: HD Collection'ın içinde Playstation 3 ve Xbox 360 için de Kasım ayında piyasaya çıkacak olan Snake Eater'ın ertelenmesi 3DS sahipleri açısından pek iyi bir haber değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS) Platformlar: 3DS Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler