MGS: Snake Eater 3D Aksesuar Kiti Avrupa'da

Özellikle bu Sticker çok beğeni toplayacak gibi görünüyor
26.01.2012 09:06 Alkan Adakaner

 
      Daha önce Japonya ve Kuzey Amerika için duyurulan Metal Gear Solid: Snake Eater 3D'nin aksesuar kiti şimdi de Avrupa için duyuruldu. 24 Şubat'ta ön-alıma da açılacak olan bu paketin fiyatı £24.99 olarak belirlendi.
 
       Bu aksesuar kitinin içinde bir konsolu, birden fazla kartı ve çeşitli aksesuarları tutacak bir kese, 3DS'inizi Snake Eater'ın dünyasına uygun hale getirecek bir Sticker, konsolunuzun dışını koruyacak bir koruma kabı yer alacak. Ayrıca 70 ila 127 mm arasında uzayabilen bir kalem de emrinizde olacak.
 
      Bu aksesuar setine Metal Gear Solid hayranları tarafından büyük ilgi gösterileceğini düşünüyoruz, çünkü gerçekten de harika bir içeriği var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS) Platformlar: 3DS Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler