MGS: Snake Eater 3D'nin E3 Videosu Yayınlandı

Bir Metal Gear Solid oyununu 3D olarak oynayacak olmak bile heyecan verici
03.06.2011 13:32 Alkan Adakaner


    2011 yılında Nintendo 3DS için piyasaya çıkacak olan Metal Gear Solid: Snake Eater 3D'nin E3 2011 tanıtım videosu yayınlandı. Bu videoda oyunun 3DS'in özelliklerinden nasıl faydalandığı gösteriliyor.
 
    Oyunun bu videosunda öncelikle 3D özelliği vurgulanmış. Konami'nin Pro Evolution Soccer'ın 3DS versiyonunda 3D özelliğini çok başarılı bir şekilde kullandığını göz önüne alırsak Metal Gear Solid: Snake Eater'da da başarılı olacaklarını öngörebiliriz.
 
    Ayrıca oyunun 2 ekranda nasıl oynanacağı da videoda görülüyor. Alt ekranda harita, eşya seçimi gibi özellikler bulunuyor ve dokunmatik ekranı kullanarak bu seçimleri hızlıca yapabiliyoruz.
 
    Snake Eater'ın 3DS'e özgü bir diğer özelliği ise "Camouflage Photography System" olmuş. Cihazın kamerası ile çektiğimiz desenleri Snake'in giysisine aktarabileceğiz. Artık gerisi hayal gücünüze kalmış.
 
    Bunların yanı sıra Gyro sensör özelliğini de oyunda kullanma şansımız olacak. Videoda gördüğünüz gibi Snake, asma köprü üzerinde yürürken 3DS'in bu özelliğinden yararlanıyoruz.
 
    Bu arada videonun sonundaki komik sürpriz de çok hoş olmuş. Yeni ekran görüntüleri be videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS) Platformlar: 3DS Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler