MGS V Bu Nesilde 30 FPS, Yeni Nesilde 60 FPS

20.09.2013 16:09 Talha Aynacı

 
   Big Boss'un kontrollerini ele alacağımız Metal Gear Solid V, mevcut ve yeni nesile çıkış yapacak oyunlardan bir diğeri. Üstelik Hideo Kojima her iki nesi için de en iyisini sunmayı hedefliyor. Konu hakkında bir açıklama yapan Kojima açıklamasında şu sözlere yer verdi:
 
"Bu nesil için 30 fps, yeni nesil içinse 60 fps oranını hedefliyoruz. Oyun orjinalinde çoklu platform olarak çoklu cihazlar ve farklı jenerasyonlar için geliştirildi. Fox Engine ise temelinde bu nesil için geliştirilmiş bir motor. Yeni nesile özel olarak geliştirilmiş bazı oyunlara bakıldığında birazcık geride kalabilir. Ancak yeni nesil versiyonunda Ground Zeroes fark edilebilir gelişmeler gösterecek. Oynanış biçimi ise her iki nesil için aynı kalacak."
 
   Hideo Kojima'nın TGS 2013'de PS 4 ve Xbox One'a eş değer bir donanım üzerinde gösterdiği MGS V demosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler