MGS V: Phantom Pain, İngiltere'de Yılın En Hızlı Satan 3. Oyunu Oldu

07.09.2015 12:46 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz hafta Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ve Mad Max çıkışını yaptı. Yayınlanan verilere göre MGS V: The Phantom Pain, çıkışını yaptığı hafta İngiltere'nin en çok satan oyunu oldu. Bunun yanında oyun The Witcher 3 ve Batman: Arkham Knight'tan sonra yılın en hızlı satan üçüncü oyunu oldu.
 
      Listeyi o hafta çıkan bir diğer oyun Mad Max takip ediyor. Yeni çıkan oyunların arkasından GeoW: Ultimate Edition, Until Dawn ve Disney Infinity 3.0 geliyor. Satış listesinde görmeye alışkın olduğumuz Minecraft ise PS sürümü ile 8. Xbox sürümü ile de 9. sırada yer alıyor.
     
       Bu listenin yanında Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in satışlarının %72'si PS4'e %22'si Xbox One'a %3'ü PS3'e ve %2'si de Xbox 360'a ait. Bahsettiğimiz listeye sadece kutulu satışların dahil olduğunu bu yüzden MGS'nin platform payında PC'yi göremediğimizin altını çizelim.
 
      Shopto'dan alınan İngiltere'nin en çok satan 40 oyunu listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 2 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 3 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 7 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 7 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler