MGS V: Phantom Pain'a Yeni İçerikler Geldi

11.11.2015 12:57 Ömür Gencer

  
     Metal Gear Solid V: The Phantom Pain için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yayınlanan bu güncelleme oyuna bazı yenilikler getirirken oyunun online kısmındaki FOB görevlerinde de bazı değişiklikler yapıyor. 
 
     Öncelikle yayınlanan güncellemeyle birlikte MGS V: The Phantom Pain'deki bir karakterin tekrar gelmesini sağlanıyor. Bu karakterin kim olduğunu ve nasıl getirebileceğini spoiler olmaması için sizlerle paylaşmıyoruz.
 
      Online FOB görevlerinde getirilen yenilikler arasında yeni güvenlik araçları, Anti-Reflex'e yatırım yapma özelliği oyuna geliyor. Bunların yanında artık üçüncü Forward Operating Base'i kurabileceksiniz. Bahsettiğimiz güncellemenin tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 28 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 40 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler