MGS V: The Phantom Pain için PS4'ünüzde 25 GB'lık Alanı Hazırlayın

23.07.2015 11:56 Ömür Gencer

        Metal Gear hayranları tarafından merakla beklenen Metal Gear Solid V: The Phantom Pain için yeni detaylar paylaşıldı. PlayStation Store Japonya'da görücüye çıkan oyunun boyutu PlayStation 4'te belirtilene göre 25.1 GB olacak.

 
         Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, PlayStation 3 sürümü ise 11.7 GB olacak. Bu rakamların oyunun Japonya bölgesine ait olduğunu belirtelim. Yerelleştirme sonucu bazı dosyalar farklılaşacak ve sonuç olarak oyunun boyutu değişecektir.
 
       Şimdilik oyunun PC ve Xbox One'da ne kadar yer kaplayacağı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Oyunun boyutunun yanında oyun için yeni bir poster yayınlandı. Snake ve Quiet'ı kanlar içinde gördüğümüz bu posterde "İntikam sonrası, kanla lekeli." cümlesi yer alıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler