MGS V'te Daha Az Sinematik Sahne Olacak

13.06.2013 10:13 Alkan Adakaner


     Metal Gear Solid 4'ü oynayanların en çok şikayet ettiği nokta oyunda çok sık ve uzun sinematikler olmasıydı. Bazen bir sinematik bittikten kısa bir süre sonra uzun bir sinematik tekrar başlıyordu.
 
     Hideo Kojima, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'de açık dünya oynanışı seçmeleriyle birlikte daha az sinematik kullanacaklarını ve MGS 4'teki durumla karşılaşmayacağımızı söylüyor. Tabi bunun anlamı oyunda sinematiklerle karşılaşmayacağız değil.
 
     Metal Gear Solid 1 ile 4 arasındaki oyunları bir sinema filmi olarak düşündüğünü, MGS 5'in ise daha çok bir TV serisine benzeyeceğini söyleyen Kojima, her görevin çizgisel olmayan yapıda bulunacağını ve ana hikayeyi tamamlayacağını vurguluyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 5 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 7 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler