"MGS V'te Fotoğraf Gerçekçiliğini Hedefliyoruz"

01.11.2013 08:09 Alkan Adakaner


     Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in grafiksel konuda iyi bir oyun olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Peki ama ne kadar iyi olacak? Hideo Kojima fotoğraf gerçekçiliğinde görseller sunmak istediklerini söylüyor.
 
    "Aslında MGS V'te fotoğraf gerçekçiliğinde grafik kalitesini hedefliyoruz, ama Snake sahneye girince gerçekçilik kayboluyor."
 
    "Geçenlerde yayınladığımız Fox Engine görsellerinde Snake olmadığında grafiklerdeki fotoğraf gerçekçiliğini görebilirsiniz. Son günlerde başımı ağrıtan şey bu."
 
    Anlaşılan Hideo Kojima çevre ile karakterlerin gerçekçilik konusunda tam uyumu üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor. Oyunun çıkmasına uzun süre olduğu için istediği uyumu yakalaması için fırsatı da var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler