MGS V'te Snake Yoldaşları ile Göreve Çıkabilir mi?

27.10.2013 08:43 Alkan Adakaner


    Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ile ilgili çok sayıda ayrıntıya aslında ulaştık. Oyunun genel olarak nasıl bir yapıda olacağını biliyoruz, ama hala gölgede kalmış şeyler de yok değil. Metalgearinformer'ın haberine göre Snake'e eşlik edecek karakterler de olabilir.
 
     Açıklamalara göre bazı görevlerde Snake yanında yoldaşlarını da göreve götürebilir. Buna karşın görevleri arkadaşlarımızla co-op oynayıp oynamayacağımız konusunda ise herhangi bir şey netleşmedi. Snake'in yoldaşları yapay zeka tarafından yönetilebilir.
 
    Bunun yanında Snake'in zamanı ileri almak için sigara içeceği de söyleniyor. Daha doğrusu zaman ileri alınırken böyle bir geçiş düşünülmüş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler