MGS'siz Konami'nin Gelirleri Düştü

04.02.2010 13:59 Alkan Adakaner

 
          
 
Uzakdoğunun en büyük oyun geliştirici ve dağıtımcılarından Konami'nin gelirlerinde bir önceki yıla göre düşüş yaşanıyor.
 
31 Aralık'a kadar olan Konami mali yılının ilk 9 ayında firmanın gelirlerinin 190.1 milyar Yen (1.3 milyar Sterlin) olduğu  açıklandı.
 
Bir önceki yıla bakıldığında Metal Gear Solid 4: Gun of the Patriots'un da etkisiyle firmanın gelirlerinin 234 milyar Yen (1.63 milyar Sterlin) olduğu görülüyor.
 
Konami'den yapılan açıklamada da bu düşüşün nedeni Metal Gear Solid gibi firmanın gelirlerinin ana kaynağı olan bir oyunun 2009 yılında yeni bir oyununun çıkmamasına bağlanıyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 4 Platformlar: PS3 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Digital Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Haziran 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler