Mafia 2'den Yeni Yapımcı Günlüğü

13.05.2010 12:49 Ersin Kılıç


 
     Oyun yokluğundan kıvranacağımız yaz akşamlarını şenlendrecek olan Mafia 2 için yeni bir yapımcı günlüğü videosu yayınlandı.
 
     Yayınlanan bu yeni videoda oyunun yapımcılarının görüşlerinin yanı sıra sürüş dinamikleri, dövüş ve çatışma sistemine ait görüntü ve bilgilerde yer alıyor. Ayrıca daha önce gösterilen videolardaki bazı sahnelere de yer verilmiş. Bu sahnelerden birisi de yukarda da resmini gördüğünüz klübe tarama sahnesi.
 
       27 Ağustos'ta PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak olan oyunun bu yeni yapımcı günlüğü videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 42 Dk önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 1 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 1 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 1 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler