Mario Daha Gerçekçi Olsaydı?

23.04.2010 15:45 Ersin Kılıç


     Oyun dünyasının eskitemediği yüzlerden biri olan ve her yapımı ile oyunseverlere eğlenceli dakikalar yaşatan Super Mario Bros için mükemmel bir hayran çizimi ortaya çıktı.
 
     Kotaku'da da yayınlanan bu mükemmel hayran çizimi için "Bazı oyunlar büyük bir değişim göstererek daha karanlık ve gerçekçi bir hal alır." denmiş ve bu oyunlara örnek olarak ise Metal Gear Solid, Zelda ve GTA gibi oyunlar verilmiş. Bu örneğe uymayan, yani olduğu gibi kalan tek oyuna örnek ise Super Mario gösteriliyor. Asıl vurgulanmak istenen ise "Peki Mario'da daha gerçekçi ve karanlık olsaydı?" sorusu olmuş.
 
     İşte bu soruya cevap için de Deviantart kullanıcılarından biri olan "Lastscionz" tarafından yapılan Mario hayran çizimi gösterilmiş. Bu hayran yapımına bakınca gerçekten özenle hazırlandığını görüyoruz.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Galaxy 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler