Mario + Rabbids Sparks of Hope'un Çıkış Tarihi Açıklandı

28.06.2022 13:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Milan, Mario + Rabbids Sparks of Hope'un 20 Ekim'de Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun standart ve Gold sürümlerinde bulunacak. Gold sürüm şunları içerecek:
 
- Temel oyun
- Yeni kahramanlar, görevler ve savaşlar içeren ek hikaye içeriği de dahil olmak üzere season pass'i oyunculara sunacak.
- Ekibiniz için hemen açılabilen üç özel ve son derece şık silah görünümüne sahip “Galaktik Prestij Paketi”ni de içerecek.
 
Oyunun sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın.
 
Oyunun açıklaması ise şu şekilde:
 
Gizemli ve kötü niyetli bir varlık olan Cursa, hain planlarını ilerletmek için enerji arar ve galaksiyi kaosa sürükler. Bu amaçla Lumas ve Rabbids'in birleşmesiyle oluşan esrarengiz yaratıklar olan Sparks'ın tüm enerjisini tüketmeye ve yoluna çıkan herkesi yok etmeye kararlıdır. Galaksiye düzeni geri getirmek ve kurtarmak için Mario ve arkadaşları büyük maceraya atılır.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler