Mario'nun 25.Yılına Özel Bir Video

15.09.2010 17:33 Ersin Kılıç

 
     Oyun sektörünün en köklü firmalarından biri olan Nintendo, en önemli karakterlerinden biri olan Mario'nun 25. yılını kutlamaya devam ediyor.
 
     Toplamda 240 milyonluk satış başarısı yakalayan Mario oyunları için Nintendo bugün bir kolay videosu yayınladı. Bu kolaj videosunda Mario'nun ilk kez başrolü aldığı ve 40 milyon satış rakamına ulaşan Super Mario Bros'tan, Super Mario Galaxy 2'ye kadar karakterin en önemli oyunlarına yer verilmiş.
 
     Mario'nun 25. yılı şerefine hazırlanan bu tanıtım videosuna buraya tıklayarak ulaşabilir ve oldukça iyi bir nostalji yaşayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Galaxy 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler