Mars'ta Geçecek Psikolojik Korku Oyunu Moons of Madness Duyuruldu

11.08.2017 00:48 Gazali Çetinkaya

 
   Bağımsız geliştirici Rock Pocket Games, yeni oyunu Moons of Madness'ı resmi olarak duyurdu. 
 
   H.P. Lovecraft'tan esinlenen ve Mars'ta geçecek olan birinci şahıs psikolojik korku oyunu Moons of Madness 2018 senesi içerisinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkacak. 
 
   Bir H.P. Lovecraft hayranı olduğunu belirten Rock Pocket Games CEO'su Ivan Moen, Unreal Engine 4 ile Mars atmosferini gerçekçi bir şekilde yansıtabilmek için çok fazla zaman ve enerji harcadıklarını belirtti. Ivan Moen şu şekilde devam etti:
 
"Moons of Madness bir bilim-kurgu psikolojik korku oyunundan daha fazlasıdır. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız bu proje ile oyuncuyu karakterin psikolojisine ve zihinsel hastalığına sokarak bu türün yeniden tanımlanmasını istiyoruz."
 
   Moons of Madness, 22-26 Ağustos tarihlerinde Almanya'nın Köln şehrinde olacak Gamescom etkinliğinde oynanabilir olacak.
 
   Duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Moons of Madness Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rock Pocket Games Dağıtıcısı: Funcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler