Marvel's Avengers'ın Yeni Oynanabilir Karakteri Sızdırılmış Olabilir

31.12.2019 00:21 Özgür Eroğlu

 
Crystal Dynamics tarafından geliştirilen günümüzün en popüler markalarından olan Marvel karakterlerine odaklanacak olan Marvel's Avengers'ın bir başka oynanabilir karakteri belli olmuş olabilir. Marvel's Avengers için hazırlanan LEGO setinde daha önce açıklanmayan başka bir karakter bulunuyor.
 
Aşağıdaki fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi, setin içinde daha önce duyurulan Hawkeye karakteri bulunuyor. Hawkeye oyunun çıkışından bir süre sonra oyuna oynanabilir karakter olarak eklenecek. Setin içinde bulunan bir diğer karakter ise Black Panther.
 
Setteki diğer karakter tasarımlarına baktığımızda, filmlerdeki tasarımdan ziyade, karakterler oyundaki tasarımlara benziyor. Eğer doğru bir bilgi ise ilerleyen süreçte bu durum açıklanacaktır. Oyunun çıkışında bulunacak oynanabilir karakterler ise; Hulk, Thor, Black Widow, Iron Man, Captain America ve Ms. Marvel.
 
Marvel's Avengers 15 Mayıs 2020'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.  
  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Avengers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 2 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler