Marvel's Avengers'taki Thor'un Yeni Kostümü Tanıtıldı

04.10.2019 20:48 Özgür Eroğlu

 
Disney'de kurulan Marvel Sinematik Evreni ile dünya çapında en popüler yapımlardan olan Avengers'ın bildiğiniz gibi Square Enix tarafından oyunu geliştiriliyor. İlk duyurulduğunda karakterlerin görünüşleri ve yapmaya çalıştıkları işin zorluğundan dolayı bazı eleştiriler olmuştu.
 
Geçtiğimiz aylarda yayınlanan oynanış videolarıyla insanları şaşırtan Marvel's Avengers, oynanabilir karakterlerin fazlalığına rağmen çeşitlilik konusunda özenle uğraşıyor gibi duruyor.
 
Çeşitlilik konusundaki bir diğer faktör ise karakterin görünümünü istediğimiz gibi şekillendirebilmemiz. Bunun dışında ise oyunda daha önce çizgi roman veya filmlerden hatırlayabileceğimiz hazır kostümler bulunuyor. Yeni tanıtım videosuna göre bu kostümlerden birisi de Thor'un "King Thor" kostümü. King Thor ilk kez 1998 yılında gözükmüştü.
 
Marvel's Avengers 15 Mayıs 2020 tarihinde; PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için piyasaya sürülecek. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Avengers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 39 Dk önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 1 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 2 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler