Marvel's Spider-Man: Miles Morales ve Astro's Playroom Kaç Saat Sürüyor

06.11.2020 22:17 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 5 birinci parti çıkış oyunları Marvel's Spider-Man: Miles Morales ve Astro's Playroom'u tamamlamak yaklaşık olarak ne kadar sürüyor belli oldu.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Uncharted: The Lost Legacy gibi bağımsız bir oyun. Astro's Playroom ise DualSense'in yeni özelliklerini tanıtmak için oluşturulmuş ve konsolun içinde yüklü gelen ücretsiz bir oyun.
  
IGN'in belirttiğine göre Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in ana hikayesi 9-10 saat sürüyor. GameSpot ana hikayenin 11 saat ve her şeyi tamamlamanın 15 saat sürdüğünü söylüyor. Push Square ise ana hikaye için 12 saat ve her şeyi tamamlamak için 17 saat diyor.
 
IGN, Astro's Playroom'u %100 bitirmek için 6 - 7 saat harcamış fakat bazı toplanabilirlerde gereğinden fazla vakit kaybettiği için bu sürenin normalde daha az olabileceğini ifade ediyor. Push Square de 5 saat sürdüğünü belirtiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler